Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Eb selejtezőn szurkolhatunk!

Archivum szakosztály 2017-03-24 Megtekintések száma: 3350

Az UTE Labdarúgó Akadémia felső szekciója ezen a héten a magyar korosztályos labdarúgó válogatott mérkőzéseit látogatta meg. Szél József és Simek Péter csapatai Telkiben, az U17-es Eb selejtezőn szurkolhattak a korosztály legjobbjainak. Gáncsos András együttese Csehországban nézte végig az U19-es válogatott mérkőzését.

A találkozó végén Szél József, U16-os vezetőedző a következőket nyilatkozta:

"Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy az UTE úgy döntött, hogy az U16-os csapat a helyszínen tekintheti meg a mérkőzést. A játékosok nagyon élvezték a találkozót. Jó lehetőség volt számukra, hogy testközelből láthassák a nemzetközi szintet. Előző nap megbeszéltük, hogy mindenki kiemelten figyelje a saját posztját, hátha valamit be tud építeni a saját játékába. Szerintem nagyon hasznos volt ez a látogatás. Egyedül azt sajnálom, hogy nem tudtunk szerencsét hozni a magyar válogatott számára."

Gáncsos András így vélekedett a Csehországban megrendezett, U19-es válogatott mérkőzését követően:

"Szakmailag nagyon tanulságos volt ez az utunk, köszönjük a lehetőséget a Klubnak. A srácoknak minden alkalmat ki kell használniuk, hogy fejlődjenek, hiszen hamarosan már a felnőtt labdarúgásban kell megállniuk a helyüket. Az ilyen mérkőzések megtekintése is egy ilyen lehetőség számukra. Azt kértem a fiúktól, hogy mindenki főleg a saját posztját figyelje, és tanuljanak egy-egy jó megmozdulásból, illetve, adott esetben gondolkodjanak el, mi lett volna a jó, vagy jobb megoldás."

Reméljük, a mérkőzések látogatása plusz motivációt adott a srácoknak, és a jövőben úgy ülhetünk le nézőként a lelátóra, hogy saját nevelésű játékosaink is erősítik hazánk válogatottját.

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41