Dátum: 2024 május 23. (csütörtök) | Dezső

hírek

Felemelő érzés volt a pályára lépni! Büszke vagyok erre a 200 meccsemre!

Archivum szakosztály 2017-03-16 Megtekintések száma: 3371

Kulánda Máté kétszázadszor lépett pályára, és 2010 óta van az UTE kötelékeiben - amire nagyon büszke. Az évek alatt 163-szor volt kezdő, 30-szor csere, és mindössze 7-szer a kispadon. "Felemelő érzés volt pályára lépni, büszke vagyok erre a 200 meccsemre! Ráadasul sikerült betalálnom is!

Kicsit izgultam még a meccs előtt, de ahogy a pályára léptem, elmúlt minden fenntartás és kétely önmagamban, mert bizonyítani akartam az edzőmnek, a társaimnak, a szüleimnek, és az Újpestnek!

Édesapám készített nekem egy pólót erre a találkozóra, amelyen az UTE címere, a mezszámom, és a 200-as szám volt feliratozva, amely a meccseim számát mutatja. Az öltözőben, a mérkőzés előtt Szél József edzőm adta át nekem. Önbecsülés töltött el, ösztönzőleg hatott rám, és remélem, a társaimra is!" – A vezetőedző elmondta nekünk, hogy Máténak ez a mérkőzés azért volt különleges, mert ő csak a lila-fehérek mezét húzta magára minden pályára lépés előtt.

Megkérdeztük Mátétól, mi tartotta itt, Újpesten, és milyen mentalitást tart igazán újpestinek, és ezt válaszolta:"Én azt tapasztaltam itt a 7 év alatt, hogy a közösségnek és az összetartásnak nagy ereje van az UTE-ben! Szerintem az Újpest olyan hely, ahol szeretik a labdarúgást, ahol megtanítanak focizni, és ahol az utánpótlásban elsősorban nem az eredmény a fontos, hanem mi magunk! Hogy fejlődjünk csapatilag és egyénileg egyaránt!"

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41