Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Hétvégi összefoglaló

Archivum szakosztály 2017-04-19 Megtekintések száma: 3555

Pazar támadófutball az U17-ek mérkőzésén – Simek Péter a 23. fordulóban 2-1-es győzelemre vezette csapatát a pécsiek ellen a Megyeri úton.  Az U16 remekelése folytatódott; a türelemjáték és a mezőnyfölény hozta az eredményét, vezetjük a tabellát. Az U14 újabb hárompontot zsebelt be, úgy, hogy a második félidőben tízpercenként rúgtak egy gólt!

U14. "Az első félidőben a jól védekező ellenfelet nem sikerül kellőképpen feltörnünk, de a második félidőben ez megváltozott. Csapatunk erejét mutatja, és azt, hogy erős a keret minden tagja, hogy a cserék szállították a gólokat és gólpasszokat. A 4-1-es győzelem megérdemelt volt." Käffer Zsombor, edző. ETO - UTE: 4-1 (2-1) (0-0)

U15. "Nem játszottunk jól, az elmúlt időkhöz képest sem! Helyzeteinket nem tudtuk kihasználni." Gál Csaba, vezetőedző. ETO - UTE: 4-2(2-1) 

U16. "Egy igazán passzív ellenféllel találtuk szembe magunkat, csak a védekezésre rendezkedtek be. Részünkről türelemjáték zajlott a pályán, és mi türelmesek is voltunk. Labdabirtoklásban is az ellenfél fölé nőttünk. A győzelmünk egy másodpercig sem forgott veszélyben, ezért csak gratulálni tudok a srácoknak!" Cseh András, edző. UTE - PMFC: 2-0.

U17. "Az előző mérkőzéshez képest sokkal meggyőzőbb játékot nyújtottunk. Az ellenfél előre vagdosott labdáit hatástalanítottuk. Egy dolog hiányzott ahhoz, hogy a helyzeteinket be tudjuk fejezni: a kapu előtti koncentráció.  Jól járattuk viszont a labdát, és megtaláltuk a réseket, a széleken jól használtuk ki a 2-1-es szituációkat - csak a gól hiányzott az első félidőben.

A második játékrészben sikerült előnyt szerezni, több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban. A második gólunkkal lezártuk a mérkőzést, amit Feka Márk félpályás szólója után szereztünk. Gratulálok a csapatnak, és a jövőben is ilyen hozzáállást várunk el." Rácz György, edző. UTE - PMFC: 2-1 (0-0)

U19. "A szezonbeli legrosszabb játékunkat produkáltuk, ami a tudatosságot és a döntéshozalatokat illeti. Bár a lehetőségeink megvoltak rá, hogy megnyerjük a mérkőzést, a játékunk esetleges és csapkodó volt. Újabban bebizonyosodott számomra, hogy leginkább rajtunk múlik, milyen mérkőzést játszunk. Ha koncentrálunk, bárkit képesek vagyunk legyőzni, viszont ha nem vagyunk elég türelmesek és higgadtak, akkor a játékunk könnyen szétesik. Azt gondolom, jó úton haladunk, de fontos, hogy a csapattagok a pályán mindig bizonyítsák azt, hogy ők mennyire jó játékosok." Gáncsos András, vezetőedző. Gyirmót SE Győr - UTE: 1-1 (0-0)

UTE Labdarúgó Akadémia 

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41