Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Kilenc pontos a Kölyökliga forduló!

Archivum szakosztály 2017-04-07 Megtekintések száma: 3618

"Az első fordulóban a várakozásainknál gyengébben szerepelt U10-es csapatunk, de a 2. fordulóban megmutattuk, miért is lettünk ősszel bajnokok." – A csapat edzőjének, Moskovits Gábornak beszámolója:

"Rendkívül szimpatikus, nagyon küzdő ellenfelünk ellen nehézzé tettük magunknak a mérkőzést, de így is 2-1-re tudtuk hozni az MTK elleni találkozót. (UTE-MTK: 2-1)" - kezdte a mérkőzések eredményeit sorolni a vezetőedző. "A következő erőpóbán a gyerekek a találkozó egészében nagyon nagy fölényben fociztak. A rengeteg kihagyott helyzet mellett viszont igen nagy arányban, megérdemelten nyertünk." (UTE-Újpest Fc: 9-2)

"A Dunakanyar régió ellen az első félidő végén még a jó erőkből álló ellenfelünk vezetett, ám a második félidőben szépen focizva megnyertük a találkozót. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csapatunk egyik góljánál számunkra kedvező játékvezetői hiba történt, a labda nem haladt át a gólvonalon." (UTE- Dunakanyar Régió 5-2)

"Ezzel a 9 ponttal csapatunk közelebb került a gyerekek nagy vágyához, hogy a szezon végén is a dobogón legyünk! Gratulálok mindenkinek! Hajrá Lilák, Hajrá Újpest!"

Keret: Kis Patrik, Imsies Róbert, Dohány Máté, Szatlmayer Máté Soma, Dudás Zénó, Erdélyi Péter Mór, Mukai Yukumo, Urbán Martin, Gerhát Trisztán, Bánkuti Kristóf edzők: Moskovits Gábor, Tóvizi Tamás

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41