Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Nyíregyházi edzőtábor - 2014. július 21-26.

Archivum szakosztály 2014-07-21 Megtekintések száma: 5823

A következő hat napban írásos valamint képes és videós formában követhetik nyomon a Nyíregyházán edzőtáborozó korosztályos csapataink felkészülési programját valamint az edzéseket és a mérkőzéseket! A Nyíregyházi táborról bővebben ITT olvashat!

A további képekért kattintson IDE!


Hétfő:

Reggel 9 órakor a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion előtt volt találkozó korosztályos csapataink számára, majd egy rövid eligazítás után buszra szálltak játékosaink valamint a szakmai stáb tagjai és elindultak az edzőtábor helyszínére, ahol az érkezés után elfoglalják a szállást, majd ebéd következik.


Kedd: Ma két edzéssel készülnek a bajnoki rajtra utánpótlás csapataink. A délelőtti edzést egy közös reggeli előzte meg, majd következett a tréning. Ezt követően ebéd, majd csendes pihenőt vezényelt a szakmai stáb. A szieszta után jelen pillanatban is zajlik a második edzés. Ezután vacsora, majd szabadfoglalkozás lesz játékosaink programja.

A szerdai napon az előzetes tervek szerint már felkészülési mérkőzések is szerepelnek a programban. A részletekről holnap számolunk be bővebben olvasóinknak.


Szerda: A közös reggeli után minden korosztály az előre kijelölt pályára ment, ahol az edzők levezényelték a „szokásos” délelőtti tréninget a csapatoknak. Volt, aki futófelmérésen vett részt a fedett atlétikai csarnokban, volt, akik füves, volt, akik műfüves pályán készült.

Egy csapatnak nem vezényelt edzést a szakmai stáb, ugyanis U16-os csapatunk a Nyíregyháza U16-os csapatával játszott felkészülési mérkőzést reggel 9 órakor a Tiszavasvári úti pályán. A játékosok és próbajátékosok száma miatt nem 2x45 perc, hanem 3x30 perc volt a játékidő. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget. Gólunkat Zsinka Zsolt szerezte.

15 órakor újabb mérkőzésre került sor. Ezúttal U15-ös csapatunk a Volán Sporttelepen lépett pályára a Nyíregyháza korosztályos, U15-ös együttese ellen. Mivel mindkét csapatban szerepeltek próbajátékosok, ezért a két edző 2x50 perces játékidőben állapodott meg a találkozó előtt.

Az első 50 percet mi kezdtük jobban és 4-2-es előnyt szereztünk. A második „találkozón” már nem a kezdőcsapatok kaptak játéklehetőséget, így azt egy nagyon felforgatott csapattal 5-3-ra elveszítettük, így 7-7-es döntetlennel ért véget ez a felkészülési mérkőzés.

17 órakor két csapatunk is pályára lépett. U21-es együttesünk szintén a Tiszavasvári úti pályán játszott a Megye I-es Ibrány ellen, míg U18-as korosztályunk Kemecsén a helyi Megye I-es együttessel csapott össze.

U21-es csapatunk 1-0-s győzelemmel zárta a találkozót (gólunkat Murka Benedek fejelte), U18-asaink viszont 3-1-es vereséget szenvedtek (gólunkat Koval Viktor büntetőből szerezte).

A mérkőzésen készült képeket ITT találja!


Csütörtök: A szokásosnak mondható reggeli után U15-ös együttesünk játékosait két részre osztotta a szakmai stáb és két különböző pályán 2x30 perces mérkőzést játszottak. A csapat egyik fele a nyíregyházi stadion műfüves részén játszott az UTE U14-es, a többiek pedig a Tiszavasvári úti pályán az UTE U16-os együttese ellen.

(a nagyobb méretért kattintson a képre)

A műfüves pályán lejátszott U14-es találkozó második játékrészben kaptak leginkább szerepet a próbajátékosok, melyen egyikük négy gólt is szerzett.

Az U16-os együttes elleni mérkőzést mindkét alkalommal az idősebbik korosztály nyerte.

A további képeket ITT találja!

A felkészülési mérkőzést játszó csapatokat leszámítva többi korosztályos együttesünk két edzés vett részt a mai napon.

A délutánin a szakmai stáb mindenkinek futás felmérőt jelölt ki, melynek játékosaink örömmel tettek eleget, illetve lazításképpen vizes foglalkozásokat iktatott be a tréningek végére a közeli uszodában.

Holnap, pénteken 9 órakor U14-es csapatunk kezdi a mérkőzés dömpinget. Ellenfelük a Nyíregyháza U14-es csapata lesz. A nagy létszámra való tekintettel délután U15-ös csapatunk saját berkein belül játszik mérkőzést, majd 16 órakor az U17-esek Levelekre utaznak, hogy az ottani Megye I-es csapattal mérjék össze tudásukat.

Az edzéseken készült fényképeket ITT lehet megtekinteni!


Péntek: A szokásosnál nagyobb volt a nyüzsgés a reggelinél, hiszen U14-es csapatunk reggel 9 órakor már felkészülési mérkőzést játszott a Nyíregyháza U14-es együttese ellen.

Az első félidő után magabiztosan vezetett csapatunk és bár a második elején ránk ijesztett a hazai gárda (egy percen belül két gólt is szereztek), csatárink teljesítménye a másikra sem lankadt és még két találatot elérve 6-4-es győzelmet arattunk.

 

A mérkőzésen készült képeket ITT lehet megtekinteni!

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését U17-es együttesünk. Ellenfelünk a Levelek U21-es ifi csapata volt.

Az első félidőben mindkét gárda megszerezhette volna a vezetést, hiszen egy igen támadószellemű focit láthatott a közel 100 kilátogató néző. Szerencsénkre 16 perc alatt sikerült két gólt szereznünk, amivel egy megnyugtató előnyre tettünk szert. A nagy meleg miatt a játékvezető mindkét félidőben ivószünetet rendelt el.

A második játékrészben szinte teljesen kicserélődött a csapat, de játékosaink becsülettel küzdöttek egymással és a meleggel, aminek következtében a félidő közepén két gólt szereztünk, ezzel végérvényesen eldöntve a találkozót. A hazai csapat mindent megtett a becsületgólért, amit a mérkőzés vége előtt néhány perccel büntetőből sikerült elérnie.

A mérkőzés után Trakperger Árpád Szakosztály Igazgatónk egy apró kedvességgel készült a hazaiak részére, amit Borsodi László, a település Polgármestere vett át.

A találkozón készült képeket ITT lehet megtekinteni!

Itt is szeretnénk részvétünket kifejezni a hazai csapat veszteségéért, ugyanis a mérkőzés ideje alatt hunyt el a Levelek első csapatának vezetőedzőjének édesapja. NYUGODJON BÉKÉBEN!

Szombaton előreláthatólag már csak egy felkészülési mérkőzés lesz. Ezt az U21/U19 egymást köz fogja játszani. A többi csapat egy edzést és egy ebédet követően indul haza.


Szombat: Ma összes korosztályos csapatunk befejezte az egyhetes edzőtábort. Az utazás előtt még U21/U19-es vegyes csapatunk megmérkőzött a Nyíregyháza U21-es együttesével és bár megszereztük a vezetést, végül 1-1-es döntetlen lett a találkozó végeredménye.

Eközben nem messze onnan U16-os csapatunk egy igen festői helyet választott az utolsó edzéshez, ugyanis a szakmai stáb a közeli erdőben vezényelt futótréninget a játékosoknak.

Az edzések és a mérkőzés után csapataink visszatértek a szálláshelyre, összepakolták a felszerelésüket, majd a buszok felé vették az irányt, amik már a szálláshely előtt várták őket. A bepakolás után közös ebéd következett, majd mindenki megkereste a járművét és elindultak haza.

Sajnos az M3-ason Budapest irányába baleset történt és a négy hazatérő buszból három a lezárások miatt csak késve érkezett meg a Szusza Ferenc Stadion elé.

Az erdei futáson készült további képeket ITT tudja megtekinteni!

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41