Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

Szeptember 3.: nyílt nap és Újpest Család Vándorkupa!

Archivum szakosztály 2011-08-17 Megtekintések száma: 2776

A kilencedik alkalom után 2011-ben nem Karácsony előtt, hanem már szeptember 3-án sorra kerül az Újpest Család Vándorkupa, amelyet az Újpest FC, valamint az Ultra Viola Bulldogs szurkolói csoport szervez.


A kilencedik alkalom után 2011-ben nem Karácsony előtt, hanem már szeptember 3-án sorra kerül az Újpest Család Vándorkupa, amelyet az Újpest FC, valamint az Ultra Viola Bulldogs szurkolói csoport szervez.


A változtatás oka az, hogy nyár végén, ősz elején feltehetően nagyobb létszámban részt vesz egy ilyen eseményen az Újpest-család, ráadásul a játéknak és a lebonyolításnak is kedvez a nyár végi időjárás.
Az Újpest Csalánd Vándorkupa idén jubilál, hiszen tizedik alkalommal rendezi meg a klub (ezúttal is a szurkolókkal közösen)!
A résztvevő csapatok létszáma idén 32 lesz, amelyek nyolc csoportban játszanak majd. A mérkőzésekre a megszokott helyen, a műfüves edzőpályán kerül sor.
A nevezési határidő: augusztus 25. Kérjük a csapatokat, hogy nevezésüket adják le az ucsk@uvb92.hu e-mail címre az INNEN LETÖLTHETŐ nevezési lap kitöltésével.
A nevezési díj 10.000 forint csapatonként, amelyet a torna megnyitójakor kell leadniuk a csapatvezetőiknek.
A Család Vándorkupa keretében úgynevezett nyílt nap is lesz, amelyen a kilátogató szurkolók, szimpatizánsok családjukkal remek napot tölthetnek el kedvenc csapatuk tagjaival és szurkolótársaikkal, betekintést nyerhetnek az Újpest FC életébe.
A nyílt nap során az érdeklődők 20 fős turnusokban részt vehetnek egy stadiontúrán, amelynek alkalmával többek között bevonulhatnak a stadionba a játékoskijárón keresztül, megtekinthetik a játékos-, valamint az edzői öltözőket,a VIP-boxokat, a közvetítő állásokat vagy a sajtótermet.
Ezen kívül lehetősége lesz a kilátogatóknak fényképet készíteni a játékosokkal vagy beszélgetést folytatni a szakmai stábbal.
A kisebbeket is olyan színes programok várják, mint arcfestés, ügyességi játékok vagy lufi hajtogatás, így ténylegesen mindenkit szeretettel várunk a rendezvényen!
Arról, hogy senki ne maradjon étlen-szomjan, a stadion területén működő büfé gondoskodik majd.

Tervezett időpontok:

9:30 – Megnyitó
10:00 – Elkezdődnek a csoportküzdelmek
11:00 – Stadiontúra
14:00 – Beszélgetés játékosokkal, vezetőkkel
19:00 – Döntő
19:30 – Eredményhirdetés és díjátadás
20:00 – Koncertet ad az Újpest-szurkolók zenekara, a Curva Mildenberger
21:00 – Karaokae
A tervek szerint a nap folyamán bemutatjuk Szusza Ferenc leendő szobrának megalkotóját is!

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41