Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Voyage Kupa: Két korosztályunk is utazik a Bajnokok Ligája mérkőzésre!

Archivum szakosztály 2017-04-15 Megtekintések száma: 4761

A Voyage Kupa nemzetközi tornasorozatának végső győztese egy Bajnokok Liga mérkőzés helyszínen való megtekintését nyeri immár 5. éve. A díj értékének köszönhetően idén 79 csapat nevezett be. A tornán három korosztályunk is részt vett: az U9, Cserpák Dániel csapata; az U10, Moskovits Gábor együttese; és az Ambruska Péter vezette U12-es korosztály. A résztvevő együtteseket négy helyszínen zajló selejtezőcsoportba osztották a szervezők.  

U102007-es korosztályunk nagy sikert ért el, a pilismaróti selejtezőből magabiztosan jutott a budafoki döntőbe. A fináléban  az ellenfelei voltak a Vasas Kubala Akadémia, a Dunaszerdahelyi DAC, az ASI-Dinamo, a Szanda Focisuli, a DMTK, a Kiskunhalasi Szilády és a szervező Voyage SE.

A tornát megnyerve a mi csapatunk utazik az ősszel kezdődő BL szezonban egy mérkőzésre - úgy, hogy az utat is a szervezők biztosítják, amit luxus busszal teszünk meg. 

A torna gólkirálya Mukai Yukumo lett.

U9: “Hihetetlenül fordulatos torna volt ez számunkra" - mondta  Cserpák Dániel,  a gyerekek edzője. – Ezt az is bizonyítja, hogy a csoportmeccsek után sokan azt gondolták, hogy kiestünk, aztán végül mégis tovább jutottunk.

A döntő napján a játékunk nem volt meggyőző, helyette stabil védekezésünk, a szívünk és a küzdeni tudásunk volt inkább kiemelendő. A csoportból jobb gólkülönbséggel sikerült tovább jutnunk, ahol az elődöntőben és a döntőben két rendkívül jó csapattal találkoztunk. Végül óriási izgalmak után sikerült mind a két ellenfelet megvernünk hétméteresekkel, és így megnyernünk az V. Voyage Cup-ot, aminek jutalmaként ősszel kiutazhatunk egy BL meccsre! Gratulálok a csapat minden tagjának ehhez a sikerhez! Hajrá UTE!”

U10, V. Voyage Kupa, Budafok, 2017.04.09.

Keret: Kis Patrik, Imsies Róbert, Dohány Máté, Mukai Yukumo, Urbán Martin, Bánkuti Kristóf, Gerhát Trisztán, Erdélyi Péter Mór

Edzők: Moskovits Gábor és Tóvizi Tamás

Csoportmeccseink:

Voyage SE - UTE: 1-4.

Góllövők: Urbán, Gerhát, Bánkuti, Dohány

UTE - Szanda FS: 3-0.

Góllövők: Mukai 2, Erdélyi

UTE - ASI-Dinamo: 2-1.

Góllövők: Mukai, Gerhát

Elődöntő:

UTE-Kiskunhalas Szilády 1-1

Góllövők: Mukai büntetőkkel: 2-1 (Bánkuti, Gerhát)

Döntő:

UTE-Szanda FS 1-0 

Góllövő: Mukai

U9, V. Voyage Kupa, Budafok, 2017.04.09.

Résztvevő csapatok: Bajai LSE, Dalnoki Akadémia, Szanda Focisuli

Edzők: Cserpák Dániel, Blaumann János

Keret: Debreczeni-Droppán Ákos, Zsarnowszky Kristóf, Székely Péter, Hegedűs Arnold, Zakariás Ambrus, Molnár Dominik, Cserkuti Kende, Keszler Dávid

UTE - KVSE: 4-0.

UTE -  Budafok LC: 0-1.

UTE - Szanda Focisuli SE: 1-2.

UTE - Dalnoki Akadémia: Hétméteresekkel

UTE - Bajai LSE: Hétméteresekkel

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

UTE - Mercedes Kecskeméti LA 7-2 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41