Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

hétvégi összefoglaló

Archivum szakosztály 2017-03-21 Megtekintések száma: 3555

Sikersztori a hétvégén! Minden csapatunk pontot szerzett; volt, aki parádés futballal verte a listavezetőt, volt, aki a kilencven perc alatt több gólörömtáncot járt, mint ellenfele! A viharos esővel együtt - a kitartó küzdelem után -  nem maradtak el a gólok a játszmákon!

U14. A bajnokságban a jelenlegi második helyezettet, a Debrecent fogadtuk, akivel tavaly is szoros mérkőzést játszottunk idegenben. Ott 2:0-ás vezetés után 5:4-re veszítettünk, egy nagyon izgalmas meccsen. A mostani, Szilágyi úti visszavágón végig szakadó esőben és kellemetlen szélben kellett megmutatni a gyerekeknek, hogy mit tudnak.

A mérkőzés elejétől hazai csapathoz méltóan kézbe vettük a mérkőzést. Ez rengeteg helyzetet hozott nekünk. A félidőben mégis csak 1:0-ra tudtunk elhúzni. 

A második játékrészt szintén nagy elánnal kezdtük, a Debrecen mégis szépített. Szerencsére nem estünk össze, sőt, még nagyobb erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében, és végig törekedtünk a játékra. Így sikerült megnyerni 4:1-re a találkozót. Külön büszkeség, hogy a rendkívül jó játékerőt képviselő Debrecen csapata mindössze 24 gólt kapott 19 mérkőzésen, és ebből nyolcszor újpesti játékosnak sikerült megzörrententeni a hálójukat." Polyák Attila, vezetőedző. UTE - DVSC DLA: 4-1.

U15. "Gratulálok a srácoknak a játékhoz és a győzelemhez! Megmutatták, hogy tudnak ennyire jól is játszani, jó ellenfél ellen! Ezt kell továbbvinni a következő bajnoki mérkőzéseken!" Gál Csaba, vezetőedző. UTE – DVSC DLA: 3-1. 

U16. "Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk. A második játékrészre egy picit visszaestünk, de így is sikerült megszereznünk a három pontot. Sikerünk értékét növeli, hogy a tavasszal eddig 100%-osan teljesítő csapatot tudtuk legyőzni." Szél József, vezetőedző. Paksi FC – UTE: 2-4.

U17. "Nagyon örülök, hogy jó játékkal sikerült megszereznünk a három pontot! Nagyon bízom benne, hogy a Videoton ellen is, aki a legnagyobb riváris a bajnokságban, sikeresek leszünk; hasonló tudatos és szervezett játékkal rukkolunk elő - hiszen a három pont begyűjtése nekünk nagyon fontos, hogy elérjük a céljainkat." - Simek Péter, vezetőedző. Paksi FC – UTE: 0-3.

U18. "Az első félidőben mi, a második játékidőben már a hazaiak játszottak jobban. Nem sok helyzetünk volt a mérkőzésen, de sikerült egyet értékesíteni, és megérdemelten nyertünk! Ez egy értékes győzelem, ezért gratulálok a fiúknak." Cseh András vezetőedző. Budai FC Tabáni Spartacus – UTE: 0-1.

U19. "A mérkőzés játékképével nagy többségben kimondottan elégedett vagyok: domináltunk a labdabirtoklásban, valamint türelmesen és egységesen játszottunk. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, és az utolsó pillanatokban is óriási meccslabdánk volt; azonban nem tudtuk a 90 percet végig-koncentrálni. Addig nem fogjuk győztesen elhagyni a pályát, amíg el nem hisszük, hogy képesek vagyunk nyerni, mert a játékunk megvan hozzá! Gáncsos András, vezetőedző. UTE - Paks: FC 3-3.

 

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41