Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

hétvégi összefoglaló

Archivum szakosztály 2017-04-04 Megtekintések száma: 3207

A bajnoki 21. fordulója minden korosztályunknak győzelmet hozott, sőt: az U16 újabb hárompont begyűjtésével az élre állt, az U15-ös gárda  pedig ezzel a sikerrel bekerült az elitkörbe. Nem mondhatjuk azt, hogy gyenge erőpróbák után vagyunk, hiszen a Videoton érkezett az U14, U15, és U19-es korosztályainkhoz, az U16-os és az U17-es csapataink pedig Szolnokra utaztak - azt viszont igen, ami az edzői értékelőkből is kiderül, hogy a csapatok minden mérkőzésen „szép játékot mutattak.”

U14. "Higgadtan léptünk a pályára – úgy gondolom, a Nike kupa-szereplésünk miatt. A Videoton ellen már a 3. percben megszereztük a vezetést Sztojka Dominik által, egy szépen felépített támadás után, de az ellenfél egyenlített, majd egy tizenegyesből megszerezték a vezetést. Ezután támadásokat próbáltunk szervezni, több-kevesebb sikerrel. Még az első félidő vége előtt egyenlítettünk, Gyuris Aurél szögletét fejeltem a kapuba.

A második félidőt nagyon jól kezdtük, és mi uraltuk a játékot. A játékidő második felében négy gólt is sikerült rúgnunk. Így 6-2-es végeredménnyel nagyarányú győzelmet arattunk." - Kovács Dávid, játékos. UTE - Videoton FC: 6-2 (2-2) 

U15. "Két ellentétes félidőt produkáltunk! Az első félidőben  nagyon jó felfogásban, szép játékot mutattunk, aminek meg is lett az eredménye. A rúgott gólok után mi zavarodtunk meg. Nem tudtunk olyan hatékonyan labdát birtokolni, mint az első félidőben, kevesebb volt a labdás játékos megsegítése,  ennek eredményeképpen a mérkőzés vége előtt gólt kaptunk, majd a hosszabbításban egy szép kontra támadás után Miknyóczki Ádám talált be, ezzel beállítva a 3-1 végeredményt! Gratulálok a csapatnak a játékhoz és az eredményhez is!" Gál Csaba, vezetőedző. UTE - Videoton: 3-1(2-0)

U16. "Kitűnő két félidei játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet szereztünk! Gratulálok a játékosoknak a mai teljesítményükhöz! Csak így tovább!!" Szolnoki MÁV UP. FC – UTE: 0-4 (0-1)

U17. "Nagyon fontos győzelmet arattunk Szolnokon. Ami örömteli, hogy remek játék mellé kimondottan jó egyéni teljesítmény is párosult, így bízom a hasonló folytatásban. A hétvégén a Kaposvár ellen lépünk pályára." - Simek Péter, vezetőedző. Szolnoki MÁV UP. FC – UTE: 0-3 (0-1)

U19. "A Videotont fogadtuk: jól kezdtük a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, jól birtokoltuk a labdát, és abból veszélyes támadásokat vezettünk. Kimondottan nagy lehetőségeink voltak a gólszerzésre az első félidőben, abból egyet gólra is váltottunk. A második félidőben a Videoton nagyobb nyomást helyezett ránk, emiatt át is vette a mérkőzés irányítását. Ekkor kissé visszábbrendeltük a védekezésünket, és ezután egy kontra támadásból le tudtuk zárni a mérkőzést.

Az első félidővel kimondottan elégedett vagyok. Azt gondolom, a nagyobb nyomás ellen is egyre jobban játszanak a fiúk. Ebben viszont még fejlődnünk kell, hogy amikor az ellenfél letámad, akkor is higgadtan és nyugodtan tudjunk focizni." – Gáncsos András. UTE - Videoton FC: 2-0 (1-0) 

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41