Dátum: 2024 május 23. (csütörtök) | Dezső

hírek

Az UTE Kupa csatlakozott a BRISWA projekthez!

Archivum szakosztály 2017-04-10 Megtekintések száma: 2741

 Az UTE Kupa csatlakozott a BRISWA projekthez, amely  kiváló lehetőség, hogy az emberek - legyenek bármilyen nemzetiségűek, vallásúak vagy korúak, - megismerkedjenek egymással, más országok kultúrájával.

A BRISWA célja, hogy megpróbálja a labdarúgás különböző szintjein megakadályozni a rasszista cselekedeteket, kezdve a játékosoknál.

A projekt célkitűzései:

Megérteni a rasszizmus jelenlegi helyzetét Európában. 

Hatékonyabb politika és stratégia létrehozása a rasszizmus ellen. 

Stratégiát és politikát kialakitani, kezdve a fiatalokkal. Ők ugyanis még nem rendelkeznek erős idegengyűlölő elfogultsággal, és ezért ők a leginkább hajlamosak arra -   különösen a korai életkorban - hogy elfogadják a különböző embereket, főleg akkor, ha sportolás közben találkoznak. 

Terjeszteni a rasszista cselekmények megakadályozását egész Európában, azzal, hogy megpróbál felépíteni egy tudatosságot minden korosztályban (különösen kisgyermekeknél.) A projekt révén elérni őket a különböző csatornákon keresztül  (közösségi média, honlap, stb), valamint a koncentrált sportrendezvényeken, képzési szemináriumokon, projektüléseken, és nyilvános workshopokon / konferenciákon való részvétel segítségével.

Megjelenések:

A szerb első osztályban az FK Vojvodina - ФК Војводина - FK Crvena zvezda mérkőzésen is megjelent már a BRISWA, ahol a játékvezetők, a játékosok, és az őket kísérő gyerekek BRISWA-s pólóban jelentek meg. Emellett láthattuk a BRISWA mottóját, melyet a gyerekek tartottak a kezükben.

www.briswa.eu  (https://www.facebook.com/BRISWAOfficial/?fref=ts) Twitter: @Briswa, 

 

UTE Labdarúgó Akadémia  

 

 

 

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

U14 - UTE-Videoton 1-2-2015-10-24 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41