Dátum: 2018 május 25. (péntek) | Orbán

hírek

Blogoljunk: Hammer Róbert és Bősz Levente törökországi beszámolója

Archivum szakosztály 2014-02-02 Megtekintések száma: 1607

Hivatalossá vált, hogy az UTE két U21-es játékosa, Hammer Róbert és Bősz Levente is bekerült Nebojsa Vignjevics Törökországba utazó keretébe, így az elkövetkező kicsit több, mint tizennégy napba minden olvasó bepillantást kaphat arról, hogyan is készül a felnőtt keret a tavaszi rajtra. Játékosaink minden nap megosztják az olvasóval észrevételeiket, gondolataikat az edzésekkel, a felkészülési mérkőzésekkel és a kinti körülményekkel kapcsolatban. Az első bejegyzés a szombati, Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzéssel kezdődik, és egészen február 17-éig, a törökországi edzőtábort követő napig követhetjük nyomon Robi és Levente mindennapjait szöveges és képes beszámoló formájában.

Hivatalossá vált, hogy az UTE két U21-es játékosa, Hammer Róbert és Bősz Levente is bekerült Nebojsa Vignjevics Törökországba utazó keretébe, így az elkövetkező kicsit több, mint tizennégy napba minden olvasó bepillantást kaphat arról, hogyan is készül a felnőtt keret a tavaszi rajtra.

Játékosaink minden nap megosztják az olvasóval észrevételeiket, gondolataikat az edzésekkel, a felkészülési mérkőzésekkel és a kinti körülményekkel kapcsolatban.

Az első bejegyzés a szombati, Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzéssel kezdődik, és egészen február 17-éig, a törökországi edzőtábort követő napig követhetjük nyomon Robi és Levente mindennapjait szöveges és képes beszámoló formájában.

 

0. nap (február 1-2.)

Robi: "A Dunaújváros mérkőzés előtt szólt az edző az öltőzőben, hogy egy félidőt fogok ma játszani, mert meg szeretné nézni az új igazolásokat. Ez így is lett. A második félidőre álltam be, és Lansana Sagna belsővédő társa voltam. Úgy éreztem, hogy jól ment a játék mindkettőnknek, főleg mert már a második mérkőzésen nem kaptunk gólt, és ezt a találkozót is megnyertük. Szombaton a pihenésé lesz a főszerep, és ma (vasárnap) indulok a törökországi edzőtáborba."

Hammer Róbert a Dunaújváros PASE elleni mérkőzésen

1. nap (február 3.)

Robi: "Fél órával a megbeszélt időpont előtt indultunk el a törökországi edzőtáborba a Megyeri útról. A bécsi repülőtérre probléma nélkül megérkeztünk, és mindenki várja, hogy mikor tudunk továbbindulni Antalya-ba. Magyar idő szerint este 10 óra körül leszálltunk Törökországban, onnan busszal utaztunk tovább Belekbe, a szálláshelyünkre. Megvacsoráztunk és elfoglaltunk a szobákat. Reggeli után egy átmozgató edzés tartott az edzőnk (cicázással és labdatartással), majd utána megebédeltünk. Néhány órás szieszta után újból edzést vezényelt Nebosja Vignyevics edző, melyen inkább labdás gyakorlatok és kapuralövések szerepeltek. A tréning után nemsokkal közös vacsora volt a program, majd mindenki a szobájába ment kipihenni a napot. :) Holnap ismét két edzéssel készülünk a szerdai első mérkőzésünkre."

Hammer Róbert blog 2
(fotó: ujpestfc.hu)

Levente: "Az út elég hosszú és fárasztó volt, de szerencsére minden rendben zajlott, és szerencsésen megérkeztünk a szállodába. Szobatársam Hammer Robi lett. :) Az otthoni hideghez képest itt nagyon jó időnk van, kb. 15 fok és gyönyörű napsütés, így tökéletes körülmények között edzhetünk. Úgy gondolom, hogy minden adva van egy remek felkészüléshez.
A ma délelőtti edzést mi kapusok külön végeztük a többiektől Bandi bácsival (ez otthon is így szokott lenni), de délután már a kapuban álltunk, és együtt készültünk a mezőnyjátékosokkal."

Bősz Levente 1
(fotó: ujpestfc.hu)

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetik az első nap edzésének összefoglalóját:
http://www.youtube.com/watch?v=gNkg1fbTH4o

2. nap (február 4.)

Levente: "A kedd reggel mérlegeléssel kezdődött a csapat számára, majd a közös reggelit a délelőtti edzés követte. A tréning után megebédeltünk, majd a jól megérdemelt pihenés következett. :) Az idő továbbra is jó, folyamatosan napsütésben tudunk készülni."

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

U16-os együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41