Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Győzelemmel folytattuk a Vilotic-tornát

Archivum szakosztály 2011-09-04 Megtekintések száma: 2376

U19-es válogatottunk Vécsei Bálint és Radó András góljával kétgólos győzelmet aratott Ukrajna ellen a szabadkai viadalon.

U19-es válogatottunk Vécsei Bálint és Radó András góljával kétgólos győzelmet aratott Ukrajna ellen a szabadkai viadalon.

 

Tuboly Frigyes ezúttal a Dombó Dávid - Pál Dávid, Tóth Ferenc, Tar Zsolt, Kozma Máté - Patvaros Zsolt, Paku Roland, Pavliczky Balázs - Pekár László (Szolga Máté, 53.), Radó András (Holman Dávid, 35.) - Vécsei Bálint (Nehéz Máté, 65.) összetételben szerepeltette együttesét.

A szerbektől elszenvedett kétgólos vereség után válogatottunk játéka feljavult az ukránok elleni mérkőzésre, Vécsei Bálint már a 6. percben vezetéshez juttatta az együttest. Radó András a 25. percben megduplázta az előnyt, így a félidő kétgólos magyar előnnyel zárult, és ez lett a végeredmény is.

- Az első félidőben jól futballoztunk, többet birtokoltuk a labdát, és két nagy lehetőségünket értékesítettük. A második félidőben feljöttek az ukránok, voltak lehetőségeik is, de gólt nem tudtak szerezni, és végül megérdemelten nyertük meg a meccset - mondta a lefújás után Tuboly Frigyes.

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41