Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Hétvégi összefoglaló

Archivum szakosztály 2017-02-16 Megtekintések száma: 2856

Csapataink a hétvégén minden mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak! Sok szervezési feladat is volt, hiszen az összes találkozó hazai pályán zajlott, emellett két szlovák csapat vendégeskedett nálunk. A HLSZ, azaz a téli bajnokság is folytatódott, ahol U16-os csapatunk Siófok U17-es korosztályát győzte le, 3-1-re.

U14. "Szombaton, a Megyeri úton, a II. kerületi UFC 15-ös csapatát fogadtuk, akik jelenleg vezetik a II.osztályú korosztályos bajnokság tabelláját. Jó mérkőzésre számítottunk, hiszen az ellenfél csapata 2002-es, és egy-két 2001-es játékost is felvonultatott. Szerencsére ezen a napon nagyon tudatosan és higgadtan játszottak a játékosaim, végig kézben tartva a mérkőzést, bár a helyzetkihasználásunk még mindig hagy némi kívánnivalót maga után. Ennek ellenére 6:1-re végződött a mérkőzés. A legjobban annak örülök, hogy játékunk hétről-hétre egyre meggyőzőbb, és taktikailag is egyre fegyelmezettebbek vagyunk!" UTE - II. kerület UFC: 6-1. Polyák Attila.

U15. A Szilágyi úton, szombaton 9 órai kezdettel UTE - ESMTK mérkőzés került megrendezésre. Az U16-os korosztályú ellenféllel a játszma 3-0-ra végződött. A gólszerzők Kindlik Ádám, Tatai Tamás, és  Takács Bence próbajátékos voltak. 

"Egy jó iramú mérkőzésen a csapatom játékával elégedett voltam, mert nem csak meddő labdabirtoklás volt a pályán! A helyzetkihasználásban az előző héthez képest előre léptünk, bár még mindig túl nagy százalékban hagyjuk ki a helyzeteinket. Ismét több jó egyéni teljesítményt láttam, ez bizakodásra ad okot a jövőre nézve. A hétvégén Vác egy évvel idősebb csapatával lesz erőpróba, szombaton 10 órai kezdettel, a Szilágyi úti műfüves pályánkon.

Sajnos a mérkőzés alatt két sérülés is történt. Miknyóczki Ádám, aki nagyon jó formában van, combizom sérülést, Kindlik Ádam pedig alkarcsonttörést szenvedett. Mielőbbi felépülést kívánunk a két játékosnak!" UTE - SMTK: 3-0. Gál Csaba.

U16. "A mai edzőmérkőzésünk során támadásban és védekezésben is voltak gyönyörű megoldásaink és alapvető hibáink egyaránt, melyekből tanulni kell! Összességében a játékosok hozzállásával és mentalitásával továbbra is elégedett vagyok." UTE-Siófok. Szél József.

U17. "A hétvégi találkozón kapott gólok nélkül győztünk, de azt gondolom, nem voltunk egy súlycsoportban az ellenfelünkkel. Már készülünk egy rangosabb találkozóra, amely a Slovan Bratislavaval lesz szombaton, 12 órai kezdettel, a Megyei úti műfüves pályán." UTE - Nové Zamky. Simek Péter.

U19. "Végig koncentrálva, magabiztos győzelmet arattunk a hétvégén a Nové Zamky szlovák csapat ellen. Öröm volt számomra látni, hogy a játékosok mind bevetették azokat a technikai elemeket, amelyeket kértünk tőlük. Nagyon fontos, hogy a jövőben is ilyen szervezetten és precízen futballozzunk." UTE - Nové Zamky. Gáncsos András.

 
UTE Labdarúgó Akadémia

 

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

2017-2018 szezonösszefoglaló című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41