Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Labdarúgó szakosztályunk remekelt a hétvégén!!

Archivum szakosztály 2012-01-24 Megtekintések száma: 2413

Tornagyőzelem,dobogós helyezések és megannyi különdíj talált gazdára szombaton és vasárnap. U16-os és U10-es korosztályunk aranyérmet hozhatott haza,U11-es és U8-as csapatunk ezüstérmes lett,2003-as korosztályunk pedig bronzéremmel térhetett haza,ami azért is említésre méltó,mert sikerült legyőzniük a tornán az örök riválist,az FTC csapatát. 3 kapusunkat találták a torna legjobbjának: -Junák Imre(U16) -Pálosfalvi Gábor(U11) -Miklósi Dániel(U9) Legjobb játékosként Búza Ádámot emelték ki a 2002-es korosztályból,míg Zuigéber Ákos a legfiatalabb játékos díját hozhatta haza az U11-eses tornájáról.

Tornagyőzelem,dobogós helyezések és megannyi különdíj talált gazdára szombaton és vasárnap.

U16-os és U10-es korosztályunk aranyérmet hozhatott haza,U11-es és U8-as csapatunk ezüstérmes lett,2003-as korosztályunk pedig bronzéremmel térhetett haza,ami azért is említésre méltó,mert sikerült legyőzniük a tornán az örök riválist,az FTC csapatát.

 



3 kapusunkat találták a torna legjobbjának:
-Junák Imre(U16)
-Pálosfalvi Gábor(U11)
-Miklósi Dániel(U9)

Legjobb játékosként Búza Ádámot emelték ki a 2002-es korosztályból,míg Zuigéber Ákos a legfiatalabb játékos díját hozhatta haza az U11-eses tornájáról.

 

Gyimesi Jenő,az U10-es korosztály edzőjeként nagyon büszke volt játékosaira:

”-Vasárnap az U 10-es csapat a 16. Mészáros Ferenc Emléktornán vett részt Vácon és az első helyet szerezte meg nagy fölénnyel. A döntőben például 7:0-ra diadalmaskodott, a Dalnoki-ból pár játékossal megerősített Dunakeszi ellen. A torna egész során egyértelmű volt a fölény, hiszen az elődöntőben 3:0-ra vertük a Kecskemétet és a lejátszott négy meccsen összesen 26 gólt rúgtunk és egyet kaptunk.
Kindlik Ádám sokáig versenyben volt a gólkirályi címért, végül 7 góljával második lett, de csapatunk erejét mutatja, hogy Barta Simon is 6 gólt szerzett és a csapat minden tagja feliratkozott a góllövők közé, Buza Ádám pedig megkapta a torna legjobb játékosának járó díjat."

A csapat tagjai voltak: Kindlik Ádám, Buza Ádám, Barta Simon, Iyinbor Patrick, Horváth Krisztián, Pető Bálint, Várhegyi Dávid, Zuigéber Ákos, Tatai Tamás.

Eredmények:

UTE-Csak a csel Focisuli:16-0
UTE-Vác:0-1
Elődöntő:UTE-Kecskemét:3-0
Döntő:UTE-Dunakeszi:7-0

A torna végeredménye:

1. UTE
2. Dunakeszi
3. Kecskemét
4. Vác
5. Vasas
6. "Csak a Csel Focisuli”

Böszörményi Béla,az U11-es csapat edzője szerint játékosai remekül teljesítettek,ráadásul két különdíjat is elhozhattak Vácról.

"-Színvonalas, remek rendezésű tornán vehettünk részt Vácon. A házigazdákon kívül szerepelt még a Dunakeszi, Videoton, Vasas, Honvéd és Mi. Helyenként remek játékkal sikerült e kitűnő csapatok közül a második helyen végeznünk, amit igen értékes eredménynek tekintünk, már csak azért is mert a négy NB1-es csapat közül mi végeztünk a legelőkelőbb helyen. A szervezőkön kívül, a srácokat is minden dicséret megillet, mert még egy kínos vereség után is sikerült egy szemkápráztató meccsen legyőznünk a Vidit. Sajnos a döntőben a szerencse sem állt mellénk, így csak gratulálni tudtunk a Vác csapatának."

Különdíjasaink: Pálosfalvi Gábor a torna legjobb kapusa és Zuigéber "Kopasz" Ákos, mint a torna legfiatalabb játékosa.

 

Csapatunkat erősítette még:
Fenyő Benjamin, Mógor Dominik, Kulánda Máté, Gáspár Bence (ezen a napon a csapat legjobbja), Lukács Zoltán, Csiki Gergely, Csernus Péter, Baczó Péter

Eredmények:

UTE-Dalnoki:6-2
UTE-Vác:2-4
Elődöntő:UTE-Videoton:5-3
Döntő:UTE-Vác:0-2

Takóné Csete Nikolett,az U8-as csapatból”Dödi” anyukája pár mondatban összefoglalta az eseményeket:
„-Ma az U8-as korosztály lila csapata 14 csapatból a második lett.Csere nélkül nyomták végig a fiúk a tornát,15:00 órától-20:00 óráig,mivel kis Zalánunk megsérült!!!Fárasztó ,de színvonalas tornát játszottak!!Szép volt fiúk, nagyott küzdötettek ma!!!Zalánka neked jobbulást, hisz szükségünk van rád hétvégén!!!!”


Bognár Kornél U9-es csapata az I.Erste Kupán vett részt.

 

A srácok -és egy hölgy,Fehér Anna játékával-bronzérmet szereztek.Hatalmas küzdelemmel játszottak,az FTC elleni mérkőzést 2:1-re megnyerték,ami minden lila-fehér szívű játékosnak nagy elégtétel...A tornán összesen 1 vereséget szereztek,a végén pedig sajnos a gólarány döntött amellett,hogy ne a második,hanem a harmadik helyen végezzenek fiatal labdarúgóink.Miklósi Dani különdíjat kapott,ő lett a torna legjobb kapusa!!

Végeredmény:

1.Budatétény
2.Mészöly Focisuli
3.UTE

 

Junák Imre,az aranyérmes U16-os korosztály különdíjas kapusa elismerően értékelte csapata teljesítményét:


„-Tiszta szívből meg akartuk szerezni a tornagyőzelmet, és ez az egész csapaton érződött. Egységesen jók voltunk, ami hozzásegített minket a végső győzelemhez. Az hogy különdíjat kaptam az már csak hab a tortán.”

 


Eredmények az U16-os tornán:

Csoportmérkőzések:

REAC-UTE:4-3
Gödöllő-UTE:2-4
Isaszeg-UTE:0-6
BVSC-UTE:0-7
Ikarus-UTE:3-3

Elődöntő:Viktória-UTE:1-2
Döntő:REAC-UTE:3-4

Nem csupán tornákon vettek részt csapataink.A hétvégén számos edzőmérkőzés zajlott a pályákon.U19-es fiataljaink a veresegyházi felnőtt csapat ellen léptek pályára.Bár a tapasztalat és a fizikai fölény az ellenfélnek kedvezett,srácaink mindvégig hajtottak és kitartóan támadtak.Ezt a veresi csapat védője,U13-as korosztályunk edzője,Tamási „Bende” Zoltán sem látta másképpen:

-"Először is szeretnék gratulálni Rácz Gyurinak,az U19 edzőjének,mert jól szervezett volt a csapata.Nagyon klassz meccset játszottunk,ügyesek voltak a srácok,nagyon küzdöttek és az első félidőben tartani is tudták a ritmust.A második játékrészben azonban győzött a rutin,így 1-3 lett a végeredmény a mi javunkra.”

Természetesen Rácz György is értékelte csapata teljesítményét:

„-Első edzőmérkőzésünk volt ebben az évben,kicsit karcsú volt a létszámunk,mert elég sok sérültünk volt.Főleg az első félidőben nagyon elégedett voltam,a csapat betartotta amiről beszéltünk,visszazárt.Ebből a visszazárásból próbáltunk játszani,támadást építeni.Volt egy-két lehetőség az első félidőben,míg az ellenfélnek ebben a periódusban szinte egy sem volt..A második félidőben cseréltünk,egy kicsit megbomlott a védelem és sajnos két figyelmetlenség után rögtön 0-2 lett az ellenfélnek.Ettől függetlenül a csapat játszotta továbbra is azt,amit megbeszéltünk és szépített is,úgyhogy az első edzőmeccsel teljesen elégedett vagyok!”
Tóth Levente az U19-es korosztályból szintén úgy érzi,hogy csapata nem rettent meg az idősebb és tapasztaltabb ellenfél láttán sem:
„-A mai meccsen a Veresegyháza felnőtt csapata ellen játszottunk. Az első félidőben ők támadtak többet, de a csapat kiválóan mozgott együtt . Az edzőnk kérésére visszaálltunk a félpályára,majd kontrákból próbáltunk helyzeteket létrehozni, ami többé- kevésbé sikerült is és megvoltak a helyzeteink , hogy megszerezzük a vezetést. A második félidő rosszul kezdődött a mi szemszögünkből. 5 perc alatt 2 gólt is kaptunk, azonban ez egyáltalán nem hátráltatta a csapatot az utána következő 40 percre. Hanyicska Richárd góljával feljöttünk 2-1-re , de az utolsó percben az ellenfél ismételten betalált és beállították az 1-3-mas végeredményt. Szerintem a csapat rendkívül jól játszott főleg az első félidőben, minden elismerésem a csapaté mert egy felnőtt korosztály ellen is megálltuk a helyünket!”

Tamási Zoltánnak nem csupán ez az egy sikere volt a mai napon.Saját fiataljai,az U13-as korosztály 7-0-ra legyőzte a balassagyarmati labdarúgókat.A mérkőzésen 2 találatot szerző Lukács „Luki” Dániel szerint a siker kulcsa a felkészülésben és az összjátékban rejlik:
„-Szerintem a csapat a téli felkészülés alatt nagyon összerendezett lett és ez meg is hozta a gyümölcsét.Én nagyon örültem a csapat győzelmének és a két gólomnak,amit a csapat társaimnak köszönhetek.Amennyit játszottam azt szerintem jól csináltam és remélem MESTERNEK is tetszett.Voltak jó és rossz megoldásaim is,de a rosszból szerencsére csak kevés …A csapatot összességében én úgy láttam, hogy jól ment most a játék,a kapusoknak nagy bravúljaik voltak de szerintem mindenkit elismerés illet a mai napon!”

További edzőmérkőzések eredményei a hétvégén:

U19:Vác-UTE:4-0
UTE U18-UTE U17:4-0
UTE U16-UTE U17/B:2-4
U15:Vasas-UTE:3-0
U15:UTE-Balassagyarmat:6-4
U14:UTE-III.KER.:3-1

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41