Dátum: 2021 november 30. (kedd) | András, Andor

hírek

Öt dolog

Archivum szakosztály 2017-03-07 Megtekintések száma: 2926

 Egy jó családban, ahol jó élni, fejlődni, növekedni, ahová jó tartozni, öt dolog mindenképpen jelen van. - Mi az, ami az UTE mindennapjait meghatározza? Sportpszichológusunk, Kabarcz Zoltán írása:

Az első a büszkeség. Ide tartozom. Ez vagyok én, itt a helyem. Ilyenek vagyunk. Irigylésre méltó a helyzetem. Tisztelnek önmagamért, azért, amit tudok; és megbecsülnek azért, amit teszek.

A második az öröm. A nevetés, a ragyogó mosoly, az önfeledt mozdulatok, a könnyedség. Nincs szorongás, fölösleges, zavaró fékek, csak a sodrás a mindennapokban és az ünnepeken egyaránt. Mert vannak ünnepeink.

A harmadik a győzelem. A sikereink, és a sikerhez tartozó elismerés. A növekvő öntudat és önbecsülés. Az egészséges fejlődés állomásai. Mert lehet emelt fővel vereséget szenvedni, de győzni - az mégis csak valami egészen más. 

A negyedik az összetartás, az összetartozás. Látszik, hogy van bennünk sok közös vonás. Együtt gondolkozunk, együtt cselekszünk. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Mi mi vagyunk.

És az ötödik a szeretet

Ez az öt dolog bőséggel megtalálható ebben az összeállításban, ezekben a képekben. Ott van az arcokon, ott van az akciókban, az előtérben és a háttérben egyaránt. És ami a legfontosabb: ott van az UTE-ben. Minden nap.

Kabarcz Zoltán

UTE Labdarúgó Akadémia

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

U16 II-os együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41