Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

hétvégi összefoglaló

Archivum szakosztály 2017-04-12 Megtekintések száma: 3223

Hét forduló után, nyolc forduló előtt állnak a csapatok a bajnokságban. A félidő még erős ellenfeleket hoz, mint a Pécs, a Kecskemét, az ETO, a szombathelyi Illés Akadémia és az ősi rivális, a Ferencváros. Csapataink eddig nagyrészt jobbak voltak; a mostani, 22. fordulóban is sikerült a listavezető MTK-t legyőznie az U14-es korosztálynak. Az U16 megőrizte előnyét a tabellán.

A hétvégén a kaposváriak U16-os és U17-es korosztályos csapatait fogadtuk. Idegenben  játszott az U14- es és az U15-ös gárda, az U19 pedig Szolnokra utazott. 

 U14. "Különösen nagy öröm volt számunkra a mostani hétvégi győzelmünk, hiszen idegenben nyertünk az MTK ellen - akik nemcsak jó csapat, de vezetik is a  tabellát. Ebben a bajnokságban még nem találtak legyőzőre, amihez gratulálunk nekik.

Rendkívül kevés gólt kaptak: az eddig lejátszott 22 forduló alatt 16-ot. Ebből mi szereztünk ellenük ötöt, ami talán jelzi, mennyire támadó felfogásban játszunk!

Igazi, brusztos, hajtós mérkőzés kerekedett ki szombat délelött a Lantos Mihály Sporttelepen, ami az izgalmaktól sem volt mentes. Mi kezdtünk picivel jobban, de több nagy lehetőséget is elhibáztunk, majd végre sikerült vezetést szereznünk a 31. percben. Ezután ők birtokolták többet a labdát, és hibáinkat kegyetlenül kihasználták kétszer is, igy az előny már náluk volt. 

A félidő után ismét újjult erővel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, sorra jöttek a gólszerzési lehetősègeink. A fiúk végig hittek a győzelemben, így sikerült megfordítani a mérkőzést! Szívből Gratulálok Minden Játékosomnak!" - Polyák Attila, vezetőedző. MTK - UTE: 2-3 (2-1).

U15. "A mérkőzésnek voltak olyan periódusai, amikor nagyon jól játszottunk, de sajnos pontrugásból kaptunk egy gólt. Kicsit enerváltnak éreztem a csapatot, nem volt bennük a győzelemhez elég hit és akarat." - Gál Csaba, vezetőedző. MTK - UTE: 1-0 (0-0).

U16. "A mérkőzést összefoglalva talán csak annyit tudnék mondani, hogy a támadó foci diadalmaskodott a védekező futball felett! Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez és a teljesítményükhöz, mert egy nagyon nehéz mérkőzést sikerült megnyerni. Mind támadásban, mind védekezésben jó teljesítményt nyújtottunk. A jövőre nézve sok ilyen feladat vár még ránk, melyeket hasonlóan jó játtékkal kell megoldanunk." - Szél József, vezetőedző. UTE - Kaposvári Rákóczi BFLA: 2-0 (1-0).

U17. "A csapat az öltözőben megbeszélteket nem tartotta be. Az akarat, és a hozzáállás sem volt a megfelelő a pályán. A mérkőzésen eltelt 25 perc, amikor elkezdtük játszani a játékunkat. Ekkor kerültünk egy büntetőhöz, ami fordulópontot hozott a mérkőzésen, mert azt kihagytuk, és ez láthatóan minket megfogott, az ellenfelet pedig feldobta. Majd egyéni hibából kaptunk egy gólt, így kerültünk hátrányba, és innentől nem tudtunk felállni. Az ellenfél még egy védelmi hibát kihasznált, és bebiztosította a győzelmét. Ennek ellenére a lehetőségeink megvoltak a gólszerzésre, de a helyzeteink kimaradtak." - Rácz György,  edző. UTE -Kaposvári Rákóczi BFLA: 0-2 (0-1).

U19. "A hétvégén nagyarányú győzelmet arattunk, amihez gratulálok a játékosoknak! Külön öröm, hogy a gólokat a sokat gyakorolt variációkból szereztük. Fontos azonban, hogy még tudatosabban döntsenek a játékosaim a mérkőzés alatt, és egy felmerülő játékszituációt hatékonyabban oldjanak meg, Összeségében elégedett vagyok a tavaszi szezonban az eddigi teljesítménnyel! Számomra egyértelműen látszik a fejlődés a játékosokban, ezt saját maguknak és a befektetett munkának köszönhetik." - Gáncsos András, vezetőedző. Szolnoki MÁV UP. FC – UTE: 1-5 (0-2).

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41